Saturday, September 6, 2014

Kebaikan Meal Shakes Shaklee

Line atas Share artikel ini Share to Facebook Share to Twitter Email This Line bawah
Assalamualaikum ibu-ibu penyayang semua.

Mealshake  memang AWESOME! Anakku semakin sihat ....!

Adakah si manja anda sering demam2 , selesema dan sakit2? Tuan puteri saya pula , Maryam Husna dulu mengalami masalah sembelit yg kronik!!! Time nak membuang tu kesiannnn sangat tengok dia meneran!!! Berpeluh2.... siap nangis2 lagi. Fuhh! Tapi sekarang sejak beri Meal Shakes ni   Alhamdulillah masalah sembelit dah settle.... Dah lama juga la  tuan puteri kami  tak demam.  Terima kasih Meal Shakes. Bila anak2 sihat..... hati ibu pun tenang   :-)




Apakah kandungan Meal Shakes ni? 


Meal Shakes Shaklee merupakan sumber protein dengan 24 jenis vitamin dan mineral tambahan. Ia menyediakan jumlah yang seimbang bagi setiap 9 asid amino yang diperlukan oleh tubuh untuk tumbesaran dan perlindungan yang optimum. 

Asid amino ni sgt penting utk   membentuk kulit, kuku, rambut, tisu dan organ-organ badan, darah , sel imunisasi yg sihat.


Apakah kebaikan Meal Shakes ? 
  • Rasa vanila yang sgt sedap
  • Meal Shakes memberikan tenaga dan menguatkan sistem imun kanak-kanak
  • Mengurangkan eczema kepada kanak-kanak dan juga orang dewasa
  • Meningkatkan selera makan anak2 dan warga emas
  • Jika anak yang kerap demam lazimnya akan kembali sihat lebih cepat daripada biasa
  • Pilihan terbaik buat mereka yang tidak pandai telan supplement berbentuk "tablet"
  • menangani masalah sembelit pada kanak-kanak
Apa kata ibu2 tentang Meal Shakes





TESTIMONI BABY ASMA


TESTIMONI ANAK SELSEMA

Jom dapatkan Mealshake untuk Permata Hati  hari ini..Breakfast yang sihat dan mudah . Hanya 1 sudu sahaja sehari yg  diperlukan !

BEST OFFER!!!!! BELI 3 dapat 4 Meal Shakes Shaklee.

Hubungi  saya FAZILAH SAIDUN untuk  PEMBELIAN & KONSULTASI PRODUK 

COD : K Terengganu, G Badak, Batu Rakit
Penghantaran seluruh Malaysia

FB : Fazilah Saidun
TEL / SMS/WASAP/TELEGRAM 0199155537

0 comments:

Post a Comment